Radio ULIM


(UPDATE, 31.05.2010): Radio ULIM anunţă cu mare regret ascultătorii că îşi suspendă activitateape o perioadă nedeterminată de timp. Postul de radio este în căutare de investiții necesare prelungirii activității sale. Se lucrează și asupra rebranding-ului.      

Contăm pe înţelegerea şi sprijinul dumneavoastră şi sperăm să reluăm activitatea cît de curînd posibil.      

(UPDATE, 01.04.2010): Radio ULIM revine! Dragi prieteni, avem deosebita plăcere să vă anunțăm că postul nostru de radio își reâncepe activitatea.      

Radio ULIM pregătește pentru voi multe surprize plăcute: emisie 24/24, o platformă online interactivă, emisiuni noi, plus o atmosferă de dispoziție bună, muzică de calitate și multă, multă energie.      

(UPDATE, 31.01.2010): Radio ULIM anunţă cu mare regret ascultătorii că îşi suspendă activitatea pe o perioadă nedeterminată de timp. Decizia a fost luată din motivul inundării sediului. Accidentul care s-a produs în data de 31 ianuarie curent, a distrus în totalitate echipamentul tehnic necesar difuzării on-line.       

Contăm pe înţelegerea şi sprijinul dumneavoastră şi sperăm să reluăm activitatea cît de curînd posibil.      

 
 

Radio ULIM este un post de radio on-line sută la sută cu şi despre tineri.     

S-a constituit la începutul anului 2008, fiind conceput iniţial ca un laborator radio în cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, ULIM. După o perioadă  de incertitudine şi schimbări de ordin intern şi extern care s-au produs, fondatorii Radio ULIM au ajuns în faţa unei decizii dificile: de a menţine postul de radio la nivelul de laborator intern sau de a-l transforma într-un post de radio studenţesc on-line…      

După o încercare eşuată de lansare online, din cauza lipsei de investiţii şi a unei politici editoriale inconsecvente, Radio ULIM timp de un an a „bătut pasul pe loc”. Necesitatea de reformare a devenit vital necesară.      

La finele anului 2009, începutul anului 2010 „carul” în sfîrşit s-a pornit din loc. Echipa de studenţi şi sponsori mai mult decît entuziaşti care au venit la Radio ULIM practic a trebuit să înceapă totul de la 0.       

Procesul de relansare abia a început şi tot сe e mai dificil ne aşteaptă. Dar să sperăm că împreună cu ajutorul vostru, dragi radioascultători, efortul nostru comun va fi justificat.      

La moment, emisia se desfăşoară în formatul 16:00 – 20:00, în zilele de LUNI – VINERI şi o puteţi (cu)prinde  pe pagina de probă RadioULIM.      

Misiunea principală pe care ne-o asumăm, echipa Radio ULIM, este ca voi, dragi radioascultători, să simţiţi energia tinereţii şi să beneficiaţi din  plin de produsele informaţional-distractive create exclusiv pentru voi, tinerii. Ascultă Radio ULIM şi simte Energia tinereţii tale!      

Proiectele de emisiune la care contribui personal vizează:       

Editorialul >>

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: