Ţara Poveştilor


Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Anul: 2009
Gen:
Documentar
Regia:
George Agadjanean
Scenariul:
George Agadjanean
Imaginea:
Ruben Agadjanean
Autori idee:
Chiril Lucinschi, Natalia Morari
Realizat la studioul „ALT Film”.

Filmul scoate în evidenţă viaţa cotidiană a trei familii simple de la ţară din trei state diferite: Danemarca, România şi Moldova.

Un răspuns to “Ţara Poveştilor”

  1. Ana Says:

    Filmul reprezinta cu adevarat realitatea dureroasa a tarii noastre, cei drept nu ne reprezinta chiar toate localitatile rurale. Nu stiu de ce, dar Natalia desi declara ca isi iubeste patria, scoate in evidenta unele aspecte prea mizerabile in presa si le posteaza la vedere pe net. Dragi autori (ma refer si la Chiril Lucinschi, care intr-o emisiune televizata a nominalizat localitati de nord foarte bine amenajate), cunoasteti foarte bine ca R Moldova are localitati rurale foarte frumoase. Altceva ca sunt lipsite de infrastructura. Ma mira abordarea dvs injositoare la subiectul imaginea R Moldova. Filmul ar avea o utilitate pentru demnitarii de stat, functionar, parlamentari, decit pentru publicul larg, inclusiv si persoane din afara tarii.
    Familia Lucinschi se pare a fi o familie de diplomati, si nu ar fi cazul sa credem ca diplomatii lucreaza intru denegrarea imaginii tarii noastre. Da! e dura realitatea, dar haideti sa schimbam lucrurile ci nu sa le aratam la toata lumea cit de nenorociti suntem.
    Scoateti filmul asta de pe net si nu mai postati atita analiza comparativa ca si asa figuram pe toate listele ca cea ma saraca tara din Europa, ca sa nu fiti nevoiti sa va intrebati inca peste 30 de ani pe blogurile personale de ce europenii manifesta o atitudine atit de precara fata de noi!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: