(VIDEO) De ziua lor, flori și în transportul public


Pentru ȘSAJ. Preluat de Moldova Azi

Reporter, imagine, sonorizare, montaj – Denis Zavorotnîi

De ziua lor, femeile și în transportul public au primit flori. Astfel, toate doamnele și domnișoarele care au călătorit cu autobuzele de pe ruta 122 din capitală, dar și de pe alte rute din suburbii, administrate de compania Ruta-Prim, au primit în dar câte o garoafă. Florile au fost împărțite de actori ai teatrului ”Satiricus”, dar și de angajații companiei.

Pentru femei gestul actorilor a fost o surpriză, multe din ele recunosc că garoafa oferită în transportul public a fost prima felicitare cu ocazia zilei de 8 martie.

Unele femei care au călătorit de câteva ori cu autobuzele de pe rută au primit în dar mai multe flori, însă cele mai multe privilegii le-au avut taxatoarele. Acestea au fost felicitate practic la fiecare stație.

Florile au fost împărțite de actori pe bulevardul Ștefan cel Mare, iar în alte sectoare ale capitalei prin care trece ruta 122 femeile au fost felicitate de angajații companiei. În acest scop, administraţia rutei a cumpărat cca 1000 de flori.

Actorii de la teatrul Satiricus le-au dăruit doamnelor și domnișoarelor flori nu doar în autobuze, dar și în stradă, la stații. Nu înainte, însă, de ași felicita propriile soții.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: