Sărut, femeie, femeia…


Foto-simbol. Sursa: http://www.vidu.ro

De ziua sexului puternic (prin frumusețe!), permite-mi să sărut, femeie, femeia din tine… să te iubesc, femeie, pentru femeia din tine și să-ți doresc, femeie, să rămâi femeie în tine… Iartă-mi repetiția, scumpă, iubită, frumoasă, gingașă, unică femeie, iartă-mi lipsa de dibăcie cu care încerc să-ți mulțumesc pentru că ești de 365 ori femeie și la modestia și bunătatea pe care le ai mă lași să-mi dau seama despre această doar într-o singură zi din an…

Dar, destul cu monologul. Astăzi e ziua ta și vocea ta e de 365 de ori mai importantă decât umilele mele șoapte. De ziua ta, femeie, femeia Victoria Ungureanu și-a propus „să afle  de la bărbaţi semnificaţia zilei de 8 martie pentru ei”. Iată ce a ieșit din dialogul nostru, femeie:


„Să ne trăiţi, frumoasele noastre şi iertaţi-ne pentru celelalte 364 de zile din an…”

Iată care sunt răspunsurile jurnalistului Denis Zavorotnîi la întrebările mele:

LIBERA: 8 martie – ziua mamelor sau a tuturor femeilor?
8 martie e ziua mamelor, bunicilor, surorilor, fiicelor, iubitelor, soţiilor, cumnatelor, verişoarelor, amantelor… ziua sexului frumos în orice ipostază, fără discriminare. Dar ce, se mai conduce cineva de jumătăţi de măsură?

LIBERA: Pe cine de obicei feliciţi şi dacă feliciţi de 8 martie?
Încep cu mama, pentru că e femeia pe care o cunosc cel mai mult timp. Alte femei în viaţa mea sunt bunicile, cumnata, nepoata, mătuţa, verişoarele – femei care formează lanţul familial. Dincolo de familie sunt toate fetele, cunoscute şi necunoscute, pe care le întâlnesc, le găsesc pe net sau de care mi-aduc aminte… de ziua lor. Câteva cuvinte plăcute e puţinul pe care încerc să îl ofer, deşi unele din ele prin ceea ce fac şi ceea ce sunt ar merita o viaţă întreagă în dar.

LIBERA: Cum crezi, care e cel mai frumos cadou pentru o femeie?
Atenţia… Zi de zi.. Nici multă, nici puţină, atât cât s-o facă să simtă că este importantă pentru cineva drag ei, că este iubită, că este cea mai frumoasă din lume şi că este un motiv de a trăi… cel puţin pentru o persoană, cea pe care o iubeşte.

LIBERA: Ce apreciezi cel mai mult la o femeie?
Poate e banal răspunsul, dar apreciez femeia din ea. Tot ceea ce este, fără ceea ce vrea să pară…

LIBERA: Un mic mesaj de felicitare pentru toate femeile…
Există 3 cuvinte pe care orice femeie vrea cu ardoare să le audă: „Fac eu curat” 🙂 . Să începem, băieţi, cu asta… Să ne trăiţi, frumoasele noastre şi iertaţi-ne pentru celelalte 364 de zile din an…

3 răspunsuri to “Sărut, femeie, femeia…”

  1. natalyka Says:

    frumosssssss…bravo…

  2. Afanase Lena Says:

    Suuuuuper!!! Ai transmis un mesaj frumos, cu inteles profund, cu ganduri ascunse…dar si ele frumoase…in cateva randuri. Bravo!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: