Fuga și „mărul împăcării”…


Preluat de UNIMEDIA și Cuvinte Noi

Ex-președinții R. Moldova și președintele interimar al țării au căzut de acord că vorbesc limba română. Ce-i drept, o cunosc mai puțin, dar asta nu i-a împiedicat să ajungă în frunte. Româna de bulevard nu i-a provocat bătăi de cap nici interpretei Olia Tira – învingătoarea din acest an a Finalei Naționale Eurovision. Trasînd valoric un contur evident între favoriții „cu voce” și talent și non-talentul Pavel Turcu, cantitativ Sun Stroke Project & Olia Tira au rupt tirajul, acumulînd punctajul maxim posibil – 24 puncte. Să fie oare mărul împăcării celor 2 tabere de susținători: cei care critică actuala „cultură” din R. Moldova și cei care critică „incultura” promovată la Eurovision?

Cert este că consensul dintre preferințele publicului și simpatia juriului nu este întîmplător. Probabil temerile prea-deranjaților, Boris Focșa și Vlad Filat, totuși au fost luate în calcul. Dar din cauza faptului că sus-numiții domni nu au fost suficient de expliciți și rezultatul a deviat „puțin” de la așteptări.

Un titlu sugestiv al piesei – „Run away”. Așadar, să fugim cu toții! Dar unde? În direcția Aeroportului Internațional? Așa, și… Luăm avionul spre Oslo pentru a ne susține reprezentanta țării noastre la etapa finală a concursului sau în orice altă direcție numai să fim departe de asumarea responsabilității propriilor decizii? Deocamdată bilete se vînd la ambele ghișee…

2 răspunsuri to “Fuga și „mărul împăcării”…”

  1. Stela Says:

    Ea, mai degraba, va fi varianta „против кого будем дружить” a celor 2 tabere 😀

  2. Carpe Diem Says:

    interesanta abordare, dar cred ca candidatura mai buna n-a fost pur si simplu


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: