Dobrovolskiy este optimist şi… bine dispus


Selectionerul echipei nationale de fotbal, Igor Dobrovolskiy a declarat in cadrul conferintei de presa desfasurate azi la sediul FMF ca echipa sa este pregatita pentru meciul amical din deplasare cu Armenia, care se va disputa miercuri, 12 august, iar jucatorii sai sunt bine dispusi.

Astazi la sediul Federatiei Moldovenesti de Fotbal a avut loc o conferinta de presa, la care au participat antrenorul selectionatei de tineret, Serghei Chirilov si selectionerul echipei nationale, Igor Dobrovolsky, care a declarat ca pentru meciul amical cu Armenia ce se va desfasura miercuri, 12 august, in Erevan au fost convocati 19 jucatori, dar vor pleca deocamdata doar 10.

IGOR DOBROVOLSKIY, Antrenor Principal al Selectionatei Nationale de Fotbal :

“Suntem pregatiti de meci. Nu avem jucatori… Dar speram ca la Erevan vom fi tot stafful impreuna.”

Dobrovolsky nu dispune de  informatia despre starea fizica a jucatorilor nationalei, dar a mentionat ca ei sunt bine dispusi. Jucatorii sunt bine dispusi si au moralul ridicat de fiecare data cind ies pe teren. Meciul amical din deplasare dezavantajeaza mai mult suporterii. Noi nu avem pretentii referitor la locul desfasurarii meciurilor.”

Dupa meciul amical impotriva Armeniei echipa se va pregati pentru meciurile oficiale din cadrul  grupelor preliminare ale Campionatului Mondial din 2010. Primul meci oficial va avea loc la Chisinau, in data de 5 septembrie, impotriva selectionatei Luxemburg.

Reportajul video îl vizionaţi mai jos:

Autori: Denis Zavorotnîi, Dumitru Chitoroagă

Imagine: Boris Ceban

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: