FC SHERIFF accede in grupele cupelor europene


Campioana R. Moldova, FC Sheriff Tiraspol a reusit sa treaca in faza Play Off a celei mai prestigioase competitii europene intercluburi, Liga Campionilor, dupa ce a obtinut in deplasare un rezultat senzational cu formatia Slavia Praga: 1-1.

Meciul s-a desfasurat in cadrul mansei secunde a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, in data de 5 august, curent. Formatia moldoveneasca a reusit sa inscrie in poarta cehilor abia in prelungirile timpului regulamentar (a marcat fundaşul brazilian Jose Nadson), insa golul le-a permis tiraspolenilor sa treaca in faza urmatoare a competitiei (meciul tur s-a incheiat cu scorul 0-0).

Acum Sheriff are doua alternative, ambele cistigatoare: daca obtine o infringere la aceasta etapa, accede in grupele Ligii Europa, daca obtine o victorie – in grupele Ligii Campionilor. Asa sau altfel Sheriff va juca in cupele europene.

Amintim ca pina acum nici o echipa moldoveneasca nu a obtinut o astfel de performanta, cel mai bun rezultat fiind accederea în runda a treia preliminară a Ligii Campionilor (FC Zimbru – 1999/2000 şi 2000/2001). Play-off-ul pentru Champions Leauge este programat pentru 18 şi 26 august. In Play Off va juca si FC Timisoara, care a reusit sa acceada pe contul golurilor marcate in deplasare (0-0 (2-2)), eliminind actuala campioana a Cupei UEFA, Sahtior Donetk.

Detalii pe eurofotbal.info si moldfootball.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: