Meciul a intrat în prelungiri…


Meciul politic dar și de principii dintre Partidul de guvernămînt și Opoziție a intrat în prelungiri…spre bucuria și admirația suporterilor opoziției.

După două save-uri spectaculoase ale albaștri-galben-verzilor, unul în prima repriză (din 20 mai) și celălalt din repriza secundă (din 3 iunie), atacantul roșilor, dna Greceanîi, a fost retrasă de selecționerul Voronin pe banca tehnică. Linia ofensivă a Comuniștilor a dat dovadă de lipsă de imaginație și constructivism în tentativa de a găsi vulnerabilități în apărarea Opoziției. Au rămas multe cuvinte nespuse și replici clocotinde între aceste două echipe, motiv pentru care meciul, care intrase în faza prelungirilor, promite a fi mult mai captivant, cu un număr mult mai mare de lovituri periculoase, nu doar în direcția porții, dar mai ales pe spațiul porții.

Acum echipele se află în vestiar, iar antrenorii sunt în căutarea de noi scheme tehnice, noi strategii care să îmbunătățească calitatea jocului și să eficientizeze eforturile jucătorilor în atingerea țintei. Așteptăm deocamdată să ni se comunice data desfășurării prelungirilor (alias „alegerilor anticipate”), informație care întîrzie să vină. Noi vom rămîne în continuare cu pulsul pe realitate și vă vom aduce vouă, dragi microbiști, cele mai noi și mai senzaționale știri.

Atît pentru astăzi. Nu-mi iau rămas bun pentru că ne revedem foarte curînd. V-a informat și v-a distrat comentatorul fotbalului politic, Denis Zavorotnâi.

Numai bine și… nu uitați să rezervați din timp bilete!

Publicat în Opinii. 1 Comment »

Un răspuns to “Meciul a intrat în prelungiri…”

 1. mister enigma Says:

  Opozitia nu uita noi dorim Victoria!
  ole ole ole ola vperiot opozitia
  albastru galben verde
  impreuna nu vom pierde
  albastru galben verde
  3 culori in care noi credem


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: